Länk

English and Swedish

Self-Awareness

Self-Awareness self-awareness

evolution: e = mc2 (+1) + (-1) = 0 1 + 2 = 3 -> 4 5 = 6 thus 6 = 5 therefore 7; 8; 9; where e = mc3 then 2 = 00 and 11.11

Yoga, Zen-meditation

Yoga Zen med

(energy relative to an absolute Light constant)(the known + the unknown = Infinity)(quaternion vectors form noospheres)(movement =consciousness)(consciousness = self-organization)(l o v e devotion, surrender)(fusion to « Oneness » in time-space)(perception of hyperspace)(I AM here-now aware)

Informationen som presenteras är upp till en själv att tolka, undersöka, felsöka och läsa vidare om. Jag reserverar mig för stavfel, räkningsfel och tolkningsfel. Informationen är tagen från blandade källor, mestadels på Internet kombinerat med egna insikter och kunskaper. Jag kommer troligtvis fylla på detta mer mera förklaringar med tiden. Finner du detta ologiskt och svårt att förstå rekomenderar jag att du söker vidare själv för egna svar och insikter.

Här följer en detaljerad förklaring på de fetmarkerade termerna;

Quaternion

Quaternion-Julia-6_large

I matematik är de kvaternioner finns ett antal system som utökar de komplexa talen. De beskrevs först av Irish matematikern William Rowan Hamilton i 1843 och tillämpas på mekaniker i tre-dimensionell rymd. Ett särdrag hos kvaternioner är att produkten av två kvaternioner är noncommutative. Hamilton definierat ett kvaternion som kvoten av två riktade linjer i en tredimensionell rymd eller ekvivalent som kvoten av två vektorer. Quaternions kan också representeras som summan av en skalär och en vektor.
Kvaternioner(Quaternion) finner man användning av i både teoretisk och tillämpad matematik, särskilt för beräkningar med tredimensionella rotationer som i tredimensionella datorgrafik och datorseende. De kan användas tillsammans med andra metoder, såsom Euler vinklar och matriser rotation, eller som ett alternativ till dem beroende på tillämpningen.

Vektorer(Vectors)

Vectors

I molekylär kloning, är en vektor en DNA-molekyl som används som ett medel för att på konstgjord väg bära främmande genetiskt material i en annan cell, där den kan replikeras och / eller uttryckas. En vektor innehållande främmande DNA benämns rekombinant DNA. De fyra huvudsakliga typer av vektorer är plasmider, virala vektorer, kosmider och artificiella kromosomer. Gemensamt för alla manipulerade vektorer är ett ursprung för replikation, en multikloningsstället, och en selekterbar markör.

Noospheres

placeOfNoosphereInCosmicEvolutionLWholeo

Enligt tanken på Vladimir Vernadskij och Teilhard de Chardin betecknar ”sfär av mänsklig tanke”. Ordet kommer från grekiskans νοῦς (nous ”sinne”) och σφαῖρα (sphaira ”sfär”), i lexikala analogi till ”atmosfär” och ”biosfär”. Den introducerades av Pierre Teilhard de Chardin 1922 i hans Cosmogenesis. Vetenskapliga teorier om universums uppkomst.

Tänk: Dina kumulativa
-kumulativa, kumulativ ( sägs en företeelse, en process etc. vara som växer genom att det nya läggs till det gamla) Livskunskaper, erfarenhet och inre motiv är en personlig sfär(bubbla) av medvetande – Tänk denna noosfären(bubblan) som en metafysisk bubbla med en fysisk kropp i den. Din sfär av medvetande är en gjutning i dig.

Hyperspace

Hyperspace

beskrivs oftast som en alternativ region av rymdens samexistens med våra egna universum som kan matas in med ett energifält eller annan enhet.

l o v e, devotion, surrender; I AM here-now aware

Awareness

Awareness är staten eller förmåga att uppfatta, känna, eller att vara medveten om händelser, objekt eller sensoriska mönster. I denna nivå av medvetande, kan sinnesdata bekräftas av en observatör utan att nödvändigtvis innebära förståelse. Mer allmänt är det staten eller kvaliteten av att vara medveten om något. I biologisk psykologi är medvetenheten det som definieras som en människas eller ett djurs perception och kognitiv reaktion på ett tillstånd eller en händelse.

Personliga tolkningar Tolkningar…

detta är helt enkelt en perceptuell mekanism att hedra det sätt på vilket mänsklig erfarenhet flyter utåt från dess enhetliga källa. Genom sin ansökan utbildar vi vår kapacitet att medvetet arbeta med det naturliga flödet av vårt medvetande när den rör sig utåt i världen och även tillbaka till vår yttersta kausaliala punkt. Ett praktiskt medel för att rikta oss medvetet med den kausala punkten i livet: Den vibrerande ström flyter genom oss själva och alla manifestationer vi kallar ”skapande”.

Att tillämpa denna praxis dagligen är en enkel, smidig och effektivt sätt att förbli kausala inom alla våra inre och yttre verksamhet. När konsekvent är konsekvenserna av detta svingar denna perceptuella teknik självklar som märkbara perceptuella förändringar inom vår dagliga erfarenhet och ”effortlessness” som vi får vad vi behöver för vår utveckling.

Även om denna teknik är känslig för att utlösa inre upplevelser – tyngdpunkten vid tillämpningen av det dagligen är inte ”med en inre upplevelse”. Snarare är avsikten att förbättra vår nivå av kausal medvetenhet inom alla våra möten, inre och yttre.

__________________

Lämna en kommentar